header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Blog: 2023    

věk: 23
rok: 1982
náhlednáhlednáhlednáhled
Z encyklopedických důvodů. Je to v pohybu a v šeru, ale když už byl z vojny doma na opušťák...
obrázky dodal  lmp
věk: 31
rok: 2016
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
originál by Jirkazz
věk: 21
rok: 1978
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Rozená Mačáková, z Myjavy. Absolvovala Vysokú školu múzických umení v Bratislavě. Povolání herečky opustila, když se s dnes již bývalým manželem hudebníkem Peterem Breinerem v roce 1991 na 15 let odstěhovala do Kanady. Po návratu začala pracovat v divadle jako asistentka režie a zase se objevovat  ve slovenských filmech a seriálech.

obrázky dodal  lmp
věk: 26
rok: 2019
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  Polus
věk: 36
rok: 2015
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  callix
věk: --
rok: --
režie: -
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Jak vypadala Luba Skořepová nahá ve svých mladých letech? Takhle. Podotýkám, že nejde o nějaké uniklé tajnosti, je to soukromý archiv, který poskytla pro dokument Sama (2017) a tyto záběry tam sama komentuje. Podle okolí to vypadá na nudistickou pláž/FKK na Baltu ve východním Německu. Ovšem datace (a tedy věk) je otázka. Sama Luba v komentáři říká, že je tady po operaci břicha, což je nakonec zjevné, a to byl důsledek havárie po které přišla o možnost mít děti. Říká, že jeli coby mladí herci ND na náklaďáku ČKD Stalingrad recitovat na 1. máje a ten je vyklopil. Do ND nastoupila v roce 1948 a takové akce se děly někdy v té době, těžko v 60. letech. Ovšem nenašel jsem, že by někdy přesněji uvedla rok toho neštěstí. Navíc v některých rozhovorech upřesnila, že přímo po havárii to ještě nevypadalo tak fatálně a teprve když v dalších letech nemohla otěhotnět, podstupovala další operace - než lékaři konstatovali, že už jí dál nemohou pomoct. Záběry tedy nemusí být přímo po té prvotní havárii, ale z rekonvalescence po těch dalších operacích. Tipnul bych to tedy na konec 50. let, to znamená věk okolo 35-37 let.
Film Sama je ke stažení na ulozto, jde o dokument, který kombinuje 92letou Lubu trpící osaměním v její ne úplně uklizené garsonce a ukázky z jejího soukromého archivu z let, kdy byla krásná energií sršící mladá herečka, která šla z role do role a střídala zástupy milenců. Nudistické záběry jsou v čase 35:30. Dokument je vysoce depresivní, takže celý lze doporučit jen otrlejším povahám, byť postupně člověk nabývá dojmu, že bude částečně stylizovaný.

obrázky dodal  rak
11.09.2023
věk: 42
rok: 2023
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
originál by Jirkazz
věk: 26
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Absolventka ostravské konzervatoře, zatím se objevuje v epizodních rolích. Film sliboval odvážnou lesbickou erotiku, ale Aneta má tradiční filmové vlasy co nějakou záhadou vesměs zakrývají hrudník.

obrázky dodal  djweka
věk: 30
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Absolventka JAMU, nyní působí v Národním divadle v Brně.

obrázky dodal  djweka
05.01.2007
upd. 28.09.2023
věk: 25
rok: 1978
náhlednáhled

update 28.9.2023 - nový kvalitnější cap Aničky

Anička W. se mi vybavuje jako upjatá a malinko vyzáblá televizní hlasatelka. A hle, zamlada měla docela hezkou postavu a neváhala nám ji nahou předvést!

obrázky dodal  callix
věk: 28
rok: 1976
režie: Juraj Herz
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Nové a finální v kvalitě zpracování capů ze slavného film připravil lmp. Protisvětlo už je prostě záměr režiséra.

Paní Marta shodou okolností slavila 75 let a na tyto scény zavzpomínala na idnes.cz:
Ale pro mě byly mnohem těžší dvě scény, v nichž jsem musela být nahá. A stejně jsem to schytala, když mi do divadla přišel dopis. Stálo v něm: „Vážená soudružko, naše brigáda socialistické práce se shodla na tom, že jste kurva.“

obrázky dodal  lmp
věk: 29
rok: 2023
režie: David Jařab
náhled

Slovenská herečka v novince co přichází do kin. A vzhledem k recenzím asi zase rychle odejde směrem ČT Art.

originál by Jirkazz
věk: 40
rok: 2023
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Kateřina zraje jako víno, bez nějakých plastických přešívek a přitom jí to sluší snad čím dál víc. ❤️

originál by Jirkazz
věk: 44
rok: 2023
náhlednáhled
obrázky dodal  KISI
věk: 27
rok: 2019
režie: Nora K
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Rodačka z Blatné studovala v Praze konzervatoř a od té doby se zde snaží uchytit jako herečka. Mihla se v pár seriálech a reklamách a doufala, že průlom bude tento internetový seriálek, který ovšem zapadl. Její postavu Sofii potká zvláštní úkaz, že jí všichni vidí nahou, ale kromě prvního dílu se prý tvůrcům podařilo nahotu skrývat.

Případní fanoušci Aničky by mohli spoustu zajímavějších záběrů najít v archivu tvůrců, Anna totiž vzpomíná:
Jsem dost stydlivá a citlivá povaha a v životě bych nešla ani na nudapláž! Nakonec jsem Noře i jejímu štábu uvěřila, mají stovky minut materiálu, který kdyby se objevil celý na internetu, nikdy ho už neodpářu. A vím, že lidi jsou schopní napsat i velmi zlé reakce.
První scéna byla strašná, jakmile jsem sundala župan, skoro jsem se zhroutila. Produkční mě zachránil skleničkou martini, pomohla mi oprostit se od té kuriózní situace.
Přitom ve výsledku není skoro nic vidět, přes prsa mám ruce a dole průhledné kalhotky, které se pak ve fotoshopu vymazaly. Takže jsem de facto nahá nebyla. A lidi ze štábu už takových holek viděli spoustu, šlo prostě o práci.

obrázky dodal  JakubCZ
věk: 29
rok: 2017
náhlednáhlednáhled

V záběru je ovšem vidět, že herečka má ve sprše trochu nelogicky spodní díl plavek...

obrázky dodal  wizard_oz
věk: 25
rok: 2012
náhlednáhlednáhled
obrázky dodal  tormen
věk: 33
rok: 2015
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  Lopik
věk: 30
rok: 2008
náhlednáhlednáhled

Makedonská herečka žijící v Česku, v experimentálním filmu na motivy knihy Jáchyma Topola.

obrázky dodal  lmp
věk: 23
rok: 2014
náhlednáhled

Vystudovala češtinu na FF UK a pracuje jako copywriterka, korektorka, redaktorka a příležitostná herečka. Najmout si ji ale můžete i na doučování češtiny pro děti a cizince. Na tuto roličku prostitutky je tak hrdá, že si ji dala i do CV na LinkedIn.

obrázky dodal  tormen