header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Blog: 2023    

věk: 29
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Slovenská herečka, divadelní, filmová i televizní. Původně samozřejmě Natália Germániová, jméno si změnila kvůli zahraniční kariéře. Poznávací znamení jsou oči, resp. krásný záhadný pohled.

Když jsou dnes ty čarodějnice, tak čarodějnický  příspěvek už v neděli - film je takový feministický polohoror z údajné současné slovenské vesnice, kde zaostalí vesničané věří na bosorky a muži jsou primitivní násilníci. Pro vysvětlení, kdo film neviděl: postava Šarloty tam skutečně je chvíli plešatá, jindy dlouhovlasá a v poslední koupací scéně má kratší vlasy. Jizva na podbřišku je součást role. Ve filmu je odhalených hereček povícero, takže budou pokračování.

originál by Jirkazz
věk: 30
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Dcera divadelního režiséra Vlada Moresa, tedy původně Eva Moresová. Vystudovala divadelní fakultu VŠMU v Bratislavě. Role mladé, svobodomyslné, promiskuitní Miry byla původně psaná pro Moniku Potokárovou, která ale spáchala sebevraždu. V první scéně se Mira "opaluje" při měsíci. Kuriózní je, že Eva je o něco starší než Natalia Germani, ale Mira je ve filmu o asi 5 let mladší než Šarlota.

originál by Jirkazz
věk: 42
rok: 2021
režie: Pavel Göbl
náhlednáhlednáhled
Odraz Kláry stojící modelem - a na ukázku i výsledek filmového umělce :-) Film má na ČSFD krásných 34 %.
obrázky dodal  lmp
16.05.2023
věk: 28
rok: 2023
režie: Michal Samir
náhled
obrázky dodal  radzaz
věk: 31
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Helena bojující se svou lesbickou orientací a její halucinace svatojánské noci.

Olga je dcerou slovenské herečky Jany Oľhové a jako jediná ze 6 sourozenců se také vydala na hereckou dráhu jako maminka a vlastně i strýc Marián Geišberg.

originál by Jirkazz
věk: 37
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhled
originál by Jirkazz
věk: --
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Houbičková svatojánská noc jak jí prožívá Šarlota. Spousta krásných nahých neznámých (a nejen žen).

originál by Jirkazz
věk: --
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Svatojánská noc jak jí prožívá Helena. Na posledním capu už se divoženky mění v ošklivé baby.

originál by Jirkazz
věk: 18
rok: 1991
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Ve Slunce, seno, erotika je nahých noname slečen a paní (a pánů) plno, nicméně Kamila se později přeci jen stala známou. Podle bulváru si nechala přifouknout prsa, vystudovala Policejní akademii a stala se z ní policistka, která se proslavila coby "vyšetřovatelka sebevraždy Ivety Bartošové". Podle udávaných iniciál Kamila M. má asi nyní jako policistka jiné vyvdané příjmení.

obrázky dodal  netmancz
10.04.2023
upd. 06.06.2023
věk: 32
rok: 2023
režie: Jan Pachl
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

update 6.6.2023 - Další upřesnění, "Odhodlala jsem se až tento rok“... implantáty nemá. Sama má prý totiž materiálu dost… Co se změnilo, není ani tak velikost, ale spíše tvar. „Velikost se nijak zásadně nezměnila, jen jsou vejš,“ prozradila herečka. Čili podle těchto informací by ve Volze ještě měla být v původní přírodní podobě.

update 5.6.2023 - Aneta včera na svém IG potvrdila, že má plastiku prsou :-(  Resp. je to zjevně barter pro kliniku, že nemusela za operaci platit. Ovšem píše, že před 5 měsíci, přičemž Volha se natáčela v letech 2021-2022, což moc neodpovídá...

To bylo strachu co všechny ty těhotenství a tak, ale Aneta is back! A v snad ještě lepší formě než dřív!>

originál by Jirkazz
věk: 17
rok: 1990
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Současná policejní vyšetřovatelka Kamila natočila před Erotikou se Zdeňkem Troškou i předchozí film, kde měla kupodivu větší mluvenou roli Ilony, střelené nadržené spolubydlící hlavních hrdinů z koleje, kteří jí museli shánět chlapa.

originál by Jirkazz
věk: 19
rok: 1959
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Byla tu poptávka po této scéně, tady je. Legenda českého filmu a něco pro dolňáky.

obrázky dodal  lmp
věk: 27
rok: 1990
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Mladá Yvetta v celé své kráse, coby potvora Martina. Ještě s původníma prsama, obličejem atd., než se nechala před padesátkou od chirurgů kompletně překopat.

Scéna je osvěžující v tom, že mladí hezcí lidé po společném sexu normálně řeší věci bez problémů nazí, narozdíl od současné hlavně americké produkce, kde postavy vstávají zásadně zabalené do peřin a povídají si tak, že ženy leží pečlivě přikryté po krk a muži po pas :-)

originál by Jirkazz
věk: 24
rok: 1990
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Lucie Bílá coby Petrova karlovarská kamarádka prostitutka+alkoholička+samoživitelka Jiřina. Bohužel jen řádila v červeném korzetu. Ve filmu hraje další Petrovu milenku Jana Krausová. Ta se ovšem ve film neodhaluje vůbec, protože to už je usedlá žena středního věku, žádná bláznivá studentka, má dítě, vyhaslé manželství s homosexuálem, a k Petrovi má skoro mateřský chápavý vztah. Logicky, její postavě Zuzaně je totiž ve filmu už celých 29 let.

Dále je na těchto capech hezky vidět problém s odhalenými scénami u Trošky či třeba Drhy. Byť je ve filmu plno odhalených holek, pro kameru jsou stejně hlavní krásní více či méně nazí sošní Adonisové.

originál by Jirkazz
věk: --
rok: 1990
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Studentská známost Káča.

originál by Jirkazz
věk: 26
rok: 1989
režie: Petr Koliha
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  callix
věk: 21
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhled
Mladá slovenská herečka, známá ze seriálu Oteckovia a pořadu Tvoja tvár znie povedome. Datum narození není porucha, ona se tak opravdu narodila! (01/01/01)
obrázky dodal  upol
věk: 30
rok: 2014
režie: Jan Frič
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Záznam z přenosu divadelní hry, mimochodem překvapivě dobrá hra a skvělé výkony všech herců, které jsem pohříchu vůbec neznal. Anežka je z Liberce, po JAMU chvíli hrála v Huse na provázku a od roku 2013 je v Divadle Na zábradlí.

originál by Jirkazz
věk: 28
rok: 1988
režie: Ján Zeman
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 29
rok: 2022
režie: Petr Václav
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

To je opravdu celá scéna! Zatímco slyšíme úryvky z dopisu co Myslivečkovi píše dáma jeho srdce, jako ilustraci jeho promiskuitního života Vojta 10 sekund líbá klín, břicho a prsa neznámé mlčící nahé zrzky. Nelíbit se mi Martina v Shoky & Morthy, vůbec bych si nevšiml, že to není random komparzistka, ale herečka co má v CV věci jako "studovala hereckou akademii Bow Street Academy of Screen Acting v Dublinu...v Irsku hrála v několika celovečerních filmech, seriálech a divadle...ovládá několik jazyků, přízvuky v angličtině, freestyle snowboarding, historický šerm, jízdu na koni, hru na bicí a zpěv".  Jedině mě napadá, že nechat se nahá líbat po celém těle od Pytlíka/Dyka je asi touha spousty žen tak nějak bez ohledu na herectví :-)

originál by Jirkazz